Znaleziono produktów: 534

Płyta CD-Audio "Piosenki z dzwonkami cz.2" NOWOŚĆ

Najnowsza świąteczna płyta zawierającej 10 piosenek o tematyce zimowej i świątecznej. Jak wszystkie wydawane przez tarnobrzeskie Studio Pro-Media płyta zawiera profesjonalne półplaybacki(podkłady). Płyta została wydana w formie cyfrowej i CD-Audio i będzie dostępna w naszym sklepie internetowym: sklep.wygrajsukces.com.pl Teksty do piosenek napisały: Elżbieta Buczyńska, Nicole Kulesza, Monika Sikora, Aneta Figiel. Natomiast kompozycjami zajęli się: Jarosław Piątkowski i Robert Wiórkiewicz którzy wraz z Pawłem Woźniakiem wykonali aranżacje. Anielskimi głosami podzieliły się: Lena Małodzińska, Marta Mortka, Małgorzata Manthey, Oliwia Łukawska, Sylwia Przetak, Daria Domitrz, Nicole Kulesza, Aneta Figiel, Emilia Piątkowska i Natalia Ochmańska, Natalia Ciecierska W nagraniach wzięli udział znakomici muzycy: Sebastian Iwanowicz - gitary, Stanisław Domarski - saksony, flet, Łukasz Jarosińki - saxofony, Robert Wiórkiewicz - programowanie, instrumenty klawiszowe, gitary, Paweł Woźniak - programowanie, instrumenty klawiszowe, Jarosław Piątkowski - programowanie, instrumenty klawiszowe.

Cena: 29,00 zł

Płyta cyfrowa "Piosenki z dzwonkami cz.2" NOWOŚĆ

Płyta CD-Audio "Małe piosenki o wielkich sprawach" NOWOŚĆ

"Małe piosenki o wielkich sprawach" - piosenki edukacyjne dla najmłodszych. Nowa płyta wydana przez Studio Pro-Media zawierająca 10 piosenek dla przedszkolaków i klas I-III. Wspaniałe teksty o polskiej mowie, o strażaku, o drzewach i ptakach, o miastach nad Wisła i sławnych Polakach, o nutkach i o rodzicach napisała Pani Elżbieta Buczyńska a muzykę napisali: Aneta Figiel, Jarosław Piątkowski, Robert Wiórkiewicz, Dariusz Samerdak. Płyta będzie dostępna w formie cyfrowej oraz CD-Audio. Będzie można tez kupić pojedyncze podkłady(mp3). na stronie sklep.wygrajsukces.com.pl W zakładce "Płyty, teksty, mp3" znajdziecie Państwo teksty i nuty do tych piosenek.

Cena: 29,00 zł
szt.

Płyta CD-Audio - "Tylko jedna jest taka noc" (z podkładami)

Płyta zawiera polskie kolędy i pastorałki w znakomitych aranżacjach Michała Jurkiewicza . Ważnym elementem płyty są podkłady muzyczne do wszystkich utworów. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta). Płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Premiera 11.12.2015 r.

Płyta CD-Audio "25 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces" NOWOŚĆ

Płyta 25 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta) lub InPost. Płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

szt.

Płyta cyfrowa "25 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces" NOWOŚĆ!!!

Płyta 25 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty(pdf) + okładki(jpg). Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

szt.

Płyta CD-Audio "24 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces"

Płyta 24 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

Płyta "24 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa

Płyta 24 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty(pdf) + okładki(jpg). Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

szt.

Płyta CD-Audio "Piosenki na każdą szkolną okazję" cz.3( z podkładami)

Znakomita płyta dla nauczycieli!!! Na płycie znajdziecie 10 premierowych piosenek tematycznie związanych z różnymi okazjami i świętami w szkole np: Dzień Nauczyciela, Święto Niepodległości, Święta Bożego Narodzenia, Dzień Babci, Dzień Dziadka, Dzień Matki, Dzień Ojca, Dzień Ziemi, itp Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne z chórkami.

Płyta CD-Audio "Piosenki na każdą szkolną okazję" cz.2

Druga część bardzo popularnej płyty na której znajdziecie 10 premierowych piosenek tematycznie związanych z różnymi okazjami i świętami np: Dzień Nauczyciela, Dzień Niepodległości, Święta Bożego Narodzenia, Dzień Matki, Dzień Babci, Dzień Ziemi, Zakończenie Roku Szkolnego, itp.  Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne z chórkami.

szt.

Płyta CD-Audio "Piosenki na każdą szkolną okazję" cz.1( z podkładami)

Znakomita płyta dla nauczycieli!!! Na płycie znajdziecie 10 premierowych piosenek tematycznie związanych z różnymi okazjami i świętami np: Dzień Nauczyciela, Dzień Niepodległości, Święta Bożego Narodzenia, Dzień Matki, Dzień Ojca, Dzień Dziecka, Zakończenie Roku Szkolnego, itp Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie, przesyłka wysyłana jest przesyłkami kurierskimi. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne z chórkami.

szt.

Płyta 21 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa (z podkładami)

Płyta 21 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + podkłady + okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

szt.

Płyta CD-Audio "22 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces"

Płyta 22 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

szt.

Płyta "22 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa (z podkładami)

Płyta 22 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku oraz specjalny numer identyfikacyjny umożliwiający rejestrację do 22 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces"

szt.

Płyta 1 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa (z podkładami)

Płyta 1 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty(pdf) + okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

szt.

Płyta CD-Audio "23 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces"

Płyta 23 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta). Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

szt.

Piosenki na każdą szkolną okazję cz 3"- wersja cyfrowa (z podkładami )

Płyta "Piosenki na każdą szkolną okazję cz 3" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne z chórkami. + okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

Płyta "23 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa

Płyta 23 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty(pdf) + okładki(jpg). Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

szt.
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl