Płyta cyfrowa "Uwięziony ptak nie śpiewa" NOWOŚĆ!!!

"Uwięziony ptak nie śpiewa" - nowa płyta z pieśniami i piosenkami o tematyce patriotycznej. Płyta w wersji cyfrowej zawiera 10 utworów zaśpiewanych przez wspaniałe wokalistki (Sylwia Przetak Natalia Piotrowska - Paciorek Agnieszka Jaga Przekupień Barbara Garstka @Baśka Giewontówna Kasia Lisowska Marcelina Woźna Weronika Bochat Asia Gorzała i znakomitych wokalistów( Janek Traczyk Filip Cembala z towarzyszeniem ultrazdolnych muzyków i aranżerów (Kamil Barański Music @Jacek Obstarczyk @Rafał Stępień Michał Jurkiewicz Music Łukasz Luka Kowalski Przemysław Zalewski Tomasz Filipczak Adam Pietrzak, mastering Karol Mańkowski. Na płycie znajdziecie studyjne podkłady do wszystkich utworów. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty+ okładkę(jpg). Zachęcamy do płatności Blikiem, PayU, przelewem natychmiastowym dzięki którym nasz automatyczny system wyśle do Państwa maila z linkiem do pobrania płyty w ciągu 8 minut od dokonania płatności.

• nowość

Płyta CD Audio "Pod wiatr" NOWOŚĆ!!!

"Pod wiatr" - piosenki turystyczne i harcerskie. 10 bardzo popularnych piosenek z repertuaru Wolnej Grupy Bukowina, Wołosatek i innych wraz półplaybackami mogą stanowić ciekawą propozycję repertuarową dla solistów i zespołów wokalnych. CD Audio do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: InPost(kurier lub paczkomat). Płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3.

• nowość

Płyta cyfrowa "Pod wiatr" NOWOŚĆ!!!

Dla wszystkich miłośników piosenki turystycznej i harcerskiej przygotowaliśmy 10 hitów do wspólnego śpiewania w ...samochodzie, na działce, w domu, u babci i gdzie chcecie. Posłuchajcie skrótów i zapraszam do naszego sklepu. Już dzisiaj możesz mieć wersję cyfrową w swoim telefonie lub komputerze.
"Pod wiatr" - piosenki turystyczne i harcerskie. 10 bardzo popularnych piosenek wraz podkładami z repertuaru Wolnej Grupy Bukowina, Wołosatek i innych mogą stanowić ciekawą propozycję repertuarową dla solistów i zespołów wokalnych. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty+ okładkę(jpg). Zachęcamy do płatności Blik lub PayU dzięki którym nasz automatyczny system wyślę do Państwa maila z linkiem w ciągu 8 minut od dokonania płatności. W naszym sklepie dostępne też są pojedyncze podkłady do tych piosenek. Zapraszamy

szt.

Płyta CD-Audio "26. Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces" NOWOŚĆ!!!

Już po raz 26-ty chcemy Was zaprosić do wspólnej muzycznej zabawy której początkiem jest premiera płyty z propozycjami nowych piosenek dla dzieci i młodzieży.  Płyta 26 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta) lub InPost. Płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3.

szt.

Płyta cyfrowa "26. Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces" NOWOŚĆ!!!

Płyta 26. Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa z kodem. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty+ okładkę(jpg). Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku. Wszystkie piosenki możecie posłuchać TUTAJ

Płyta CD-Audio "Małe piosenki o wielkich sprawach" NOWOŚĆ

"Małe piosenki o wielkich sprawach" - piosenki edukacyjne dla najmłodszych. Nowa płyta wydana przez Studio Pro-Media zawierająca 10 piosenek dla przedszkolaków i klas I-III. Wspaniałe teksty o polskiej mowie, o strażaku, o drzewach i ptakach, o miastach nad Wisła i sławnych Polakach, o nutkach i o rodzicach napisała Pani Elżbieta Buczyńska a muzykę napisali: Aneta Figiel, Jarosław Piątkowski, Robert Wiórkiewicz, Dariusz Samerdak. Płyta będzie dostępna w formie cyfrowej oraz CD-Audio. Będzie można tez kupić pojedyncze podkłady(mp3). na stronie sklep.wygrajsukces.com.pl W zakładce "Płyty, teksty, mp3" znajdziecie Państwo teksty i nuty do tych piosenek.

Płyta CD-Audio "25 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces" NOWOŚĆ

Płyta 25 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta) lub InPost. Płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

szt.

Płyta cyfrowa "25 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces" NOWOŚĆ!!!

Płyta 25 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty(pdf) + okładki(jpg). Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

szt.

Płyta CD-Audio "24 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces"

Płyta 24 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

Płyta "24 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa

Płyta 24 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty(pdf) + okładki(jpg). Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

szt.

Płyta CD-Audio "Piosenki na każdą szkolną okazję" cz.3( z podkładami)

Znakomita płyta dla nauczycieli!!! Na płycie znajdziecie 10 premierowych piosenek tematycznie związanych z różnymi okazjami i świętami w szkole np: Dzień Nauczyciela, Święto Niepodległości, Święta Bożego Narodzenia, Dzień Babci, Dzień Dziadka, Dzień Matki, Dzień Ojca, Dzień Ziemi, itp Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne z chórkami.

Płyta CD-Audio "Piosenki na każdą szkolną okazję" cz.2

Druga część bardzo popularnej płyty na której znajdziecie 10 premierowych piosenek tematycznie związanych z różnymi okazjami i świętami np: Dzień Nauczyciela, Dzień Niepodległości, Święta Bożego Narodzenia, Dzień Matki, Dzień Babci, Dzień Ziemi, Zakończenie Roku Szkolnego, itp.  Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne z chórkami.

szt.

Płyta CD-Audio "Piosenki na każdą szkolną okazję" cz.1( z podkładami)

Znakomita płyta dla nauczycieli!!! Na płycie znajdziecie 10 premierowych piosenek tematycznie związanych z różnymi okazjami i świętami np: Dzień Nauczyciela, Dzień Niepodległości, Święta Bożego Narodzenia, Dzień Matki, Dzień Ojca, Dzień Dziecka, Zakończenie Roku Szkolnego, itp Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie, przesyłka wysyłana jest przesyłkami kurierskimi. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne z chórkami.

szt.

Płyta 21 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa (z podkładami)

Płyta 21 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + podkłady + okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

szt.

Płyta CD-Audio "22 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces"

Płyta 22 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

szt.

Płyta "22 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa (z podkładami)

Płyta 22 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku oraz specjalny numer identyfikacyjny umożliwiający rejestrację do 22 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces"

szt.

Płyta 1 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa (z podkładami)

Płyta 1 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty(pdf) + okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

szt.

Płyta CD-Audio "23 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces"

Płyta 23 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta). Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

szt.
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl