Znaleziono produktów: 521

Płyta CD-Audio "25 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces" NOWOŚĆ

Płyta 25 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta) lub InPost. Płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

• nowość

Płyta cyfrowa "25 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces" NOWOŚĆ!!!

Płyta 25 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty(pdf) + okładki(jpg). Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

• nowość

Płyta CD-Audio "24 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces"

Płyta 24 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

Płyta "24 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa

Płyta 24 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty(pdf) + okładki(jpg). Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

szt.

Płyta CD-Audio "Piosenki na każdą szkolną okazję" cz.3( z podkładami)

Znakomita płyta dla nauczycieli!!! Na płycie znajdziecie 10 premierowych piosenek tematycznie związanych z różnymi okazjami i świętami w szkole np: Dzień Nauczyciela, Święto Niepodległości, Święta Bożego Narodzenia, Dzień Babci, Dzień Dziadka, Dzień Matki, Dzień Ojca, Dzień Ziemi, itp Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne z chórkami.

Wysyłka w: 48 godzin

Płyta CD-Audio "Piosenki na każdą szkolną okazję" cz.2

Druga część bardzo popularnej płyty na której znajdziecie 10 premierowych piosenek tematycznie związanych z różnymi okazjami i świętami np: Dzień Nauczyciela, Dzień Niepodległości, Święta Bożego Narodzenia, Dzień Matki, Dzień Babci, Dzień Ziemi, Zakończenie Roku Szkolnego, itp.  Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne z chórkami.

Wysyłka w: 48 godzin

szt.

Płyta 21 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa (z podkładami)

Płyta 21 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + podkłady + okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

• nowość

Płyta CD-Audio "22 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces"

Płyta 22 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

szt.

Płyta "22 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa (z podkładami)

Płyta 22 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku oraz specjalny numer identyfikacyjny umożliwiający rejestrację do 22 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces"

szt.

Płyta 1 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa (z podkładami)

Płyta 1 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty(pdf) + okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

• nowość

Płyta CD-Audio "23 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces"

Płyta 23 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta). Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

szt.

Piosenki na każdą szkolną okazję cz 3"- wersja cyfrowa (z podkładami )

Płyta "Piosenki na każdą szkolną okazję cz 3" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne z chórkami. + okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

Płyta "23 Konkurs Piosenki "Wygraj Sukces"- wersja cyfrowa

Płyta 23 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - wersja cyfrowa. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + teksty(pdf) + okładki(jpg). Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

szt.

Płyta CD-Audio "21 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces"

Płyta 21 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne.

• nowość

Płyta CD-Audio "1 Konkurs Piosenki Wygraj Sukces"(z podkładami) NOWOŚĆ!!!

Płyta 1 Konkursu Piosenki "Wygraj Sukces" - CD Audio. Remake pierwszej kasety Wygraj Sukces w nowych aranżacjach. Płyta do odtwarzania w standardowych odtwarzaczach płyt CD. Po zamówieniu i opłaceniu produktu, przesyłka wysyłana jest usługą: Kurier 48 (Polska Poczta), płyta dostępna jest też w postaci cyfrowej oraz w pojedynczych plikach mp3. Płyta zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne. Premiera wersji 18.01.2016 r.

Płyta "Piosenki na każdą szkolną okazję" cz.1 - wersja cyfrowa

Znakomita płyta dla nauczycieli!!! Na płycie znajdziecie 10 premierowych piosenek tematycznie związanych z różnymi okazjami i świętami np: Dzień Nauczyciela, Dzień Niepodległości, Święta Bożego Narodzenia, Dzień Matki, Dzień Ojca, Dzień Dziecka, Zakończenie Roku Szkolnego, itp. Plik ZIP zawiera wersje z wokalem i podkłady muzyczne z chórkami.+ okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

Płyta "Piosenki na każdą szkolną okazję" cz.2 - wersja cyfrowa

Druga część bardzo popularnej płyty na której znajdziecie 10 premierowych piosenek tematycznie związanych z różnymi okazjami i świętami np: Dzień Nauczyciela, Dzień Niepodległości, Święta Bożego Narodzenia, Dzień Matki, Dzień Babci, Dzień Ziemi, Zakończenie Roku Szkolnego, itp. Plik ZIP wersje z wokalem i podkłady muzyczne z chórkami.+ okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

Płyta "I tak się trudno rozstać"(z podkładami) - wersja cyfrowa

Znakomite polskie piosenki z lat dwudziestych i trzydziestych Henryka Warsa, Jerzego Petersburskiego, Władysława Szpilmana i innych kompozytorów w opracowaniach Pawła Woźniaka. Nasza nowa płyta tak jak i pozostałe, zawiera studyjne podkłady muzyczne. Plik ZIP zawiera wszystkie piosenki z płyty + podkłady + okładkę i wykaz piosenek. Klient po zamówieniu i opłaceniu produktu, otrzymuje pocztą mailową link umożliwiający pobranie pliku.

szt.
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl